Qurban & Aqiqah di Kemboja

Filled Under:

Laman Web Template Pilihan Untuk Pengguna Blogspot


blogger template
Template atau theme amat penting bagi sesuatu blog. Ia akan memberikan first impression apabila seseorang itu masuk ke blog anda. Jika template pun best, sedap mata memandang. Baru lah ada mood diorang nak baca entri-entri korang nanti.
Antara laman web yang best untuk korang cari template :
  • Untuk umum @ lelaki. hehe.. –>
  1. btemplates
  2. deluxetemplates
  3. bloggertemplatesfree
  4. blogtemplate4u
  • Untuk blogger perempuan. Sebabnya template-template ni terlalu fancy untuk lelaki ->
  1. scrappinblogs
  2. bloggerblogbackgrounds
  3. jellypages
  4. hotbliggityblog
  5. dottydotdotdesign1
Ada banyak lagi link. Tapi yang aku senaraikan kat sini adalah yang terbaik yang pernah aku jumpa. Kalau link banyak-banyak pun tak guna. Kalau templatenya tak best. hehe. Kalau korang pun ada lubuk pilihan korang, boleh lah share kat sini. Sharing is caring. huhu.




Laman Web Template Pilihan Untuk Pengguna BlogspotAmirul HakimRating: 5


Amirul Hakim