Qurban & Aqiqah di Kemboja

Filled Under:

Tips Dapatkan Like FB pages dan visitor dari Malaysia atau Luar Negara

 
1. mula register kat sini
2. lepas dah register nanti korang akan dapat point.
3. setup facebook page korang kat bahagian fb icon
4. kalau website pergi klik kat icon "W" warna kuning. dan seterusnye


caranye :


1.like random fb pages mana2 yang ada dalam tu then korang akan dapat point.Point boleh pilih
2.point korang akan ditolak sekiranya ada orang lain yang like page/webiste/youtube akaun korang
3. so make sure korang kena kumpul point banyak2.


tambahan


1 masa nak setting page ada pilihan point kat situ,maksudnye kalau sesiap yang like page korang,diorang akan dapat berapa point.itu sahaja
2. buat akaun fb berlainan..khas utk site ni
3. kat bhgn acc setting boleh pilih likers dari negara mana yang korang nak
cara dapat point


1.facebook : like je mana page kat dalam site tu.Cari yang point besar


2.website : klik je mana2 webiste.Kena tunggu berapa saat then korang akan dapat point


3.youtube : suscribe je mana2 akaun youtube dalam site tu.


4. invite friends.


make sure korang setting dulu account fb/website/youtube korang..


kalau nk target untuk facebook like.Setting kat facebook sahaja.


pandai2 la explore,sori kalau ayat tunggang langgang
1. mula register kat sini
2. lepas dah register nanti korang akan dapat point.
3. setup facebook page korang kat bahagian fb icon
4. kalau website pergi klik kat icon "W" warna kuning. dan seterusnye


caranye :


1.like random fb pages mana2 yang ada dalam tu then korang akan dapat point.Point boleh pilih
2.point korang akan ditolak sekiranya ada orang lain yang like page/webiste/youtube akaun korang
3. so make sure korang kena kumpul point banyak2.


tambahan


1 masa nak setting page ada pilihan point kat situ,maksudnye kalau sesiap yang like page korang,diorang akan dapat berapa point.itu sahaja
2. buat akaun fb berlainan..khas utk site ni
3. kat bhgn acc setting boleh pilih likers dari negara mana yang korang nak
cara dapat point


1.facebook : like je mana page kat dalam site tu.Cari yang point besar


2.website : klik je mana2 webiste.Kena tunggu berapa saat then korang akan dapat point


3.youtube : suscribe je mana2 akaun youtube dalam site tu.


4. invite friends.


make sure korang setting dulu account fb/website/youtube korang..


kalau nk target untuk facebook like.Setting kat facebook sahaja.


pandai2 la explore,sori kalau ayat tunggang langgang 


P/S:SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TANYA HAKIM DI RUANGAN KOMEN DI BAWAH

SUMBER.WWW.GOOGLE.COM
 


Tips Dapatkan Like FB pages dan visitor dari Malaysia atau Luar NegaraAmirul HakimRating: 5


Amirul Hakim