Qurban & Aqiqah di Kemboja

Filled Under:

tranformasi blog

Assalamuaikum dan salam 1 malaysia

tranformasi blog errr……..macam hebat je bunyinye.Sebenarnye hari ni tepat pukul 8.00 pagi tadi aku telah mengambil keputusan dengan menukar template blog setelah meminta pandangan daripada sahabat aku danialde4.Antara anjakan paradigma yang telah dilakukan kepada blog ini ialah:

1.menukar template kepada mesra seo

2.meletakkan commentluv untuk memudahkan blogger lain meletakkan komen
comment

3. Membuat page di facebook ,twitter serta google plus
follow like
#alang-alang dah bukak blog ni follow twitter dengan google plus dan like facebook page
4. nak tanye sikit nak tambah google plus share macammane?
share

5. Oleh kerana blog ini baru menjalani proses tranformasi jadi nak minta pandangan dari blogger-blogger hebat di Malaysia tentang blog ni serta mintak pandangan ape yang patut dilakukan apabila menukar template….

#saya budak baru belajar,kalau salah sila tunjukkan
#jomlah komen…….


tranformasi blogAmirul HakimRating: 5


Amirul Hakim