Qurban & Aqiqah di Kemboja

Filled Under:

Cara Hack Masa Cybercafe !!


Assalamualaikum..
Cara untuk hack CC main tanpa had masa ni bukan la susah sangat. Tidak semua CC boleh buat hack ini kerana bukan semua CC pakai software yang sama.Hanya 80% cc saja boleh guna cara dibawah . Keh3..Ok tanpa buang masa kita ke langkah2 hack cybercafe:)

Step 1.Korang buka command prompt (start>run>cmd)
Step 2.Pastu dah buka cmd korang taip cd\windows
Step 3.Pastu taip Regedit
Step 4.Oke Sekarang korang pergi cari 
HKEY_CURRENT_USER>Appevents>software>classes>microsoft>windows>current
version>internet settings>policies>system
Step 5. Korang cari Disable Task manager rightclick on kan scroll bawah pastu bagi value dia 0
Step 6.Pastu korang open task manager  (CTRL+ALT+DELETE)
Step 7. Korang disable Internet cafe Timer.

Settle.. Korang bleh try..


Cara Ke 2

Korang boleh juga hack pakai software contohnya GVR.. korang download kat
link Admin bagi.




Download

Step 1. Lepas korang dah download korang extract dan install( xyah runsing ringan je software ni keh3.. )

Step 2.Pergi kat tool>kill all process ...


Step 3.Pastu da ikut step 2 korang pergi semula di tool>registry repair  (tunggu sampai habis repair)


pastu tutup.. Mudah kan?? :) 



Selamat mencuba.. !


Cara Hack Masa Cybercafe !!Amirul HakimRating: 5


Amirul Hakim