Qurban & Aqiqah di Kemboja

Filled Under:

trik terbaru untuk guna internet free dengan opera mini celCom

mula mula download je opera mini 5 final handler kat mana mana pun ikut model phone la.....macam aku taip gongle je opera mini 5 final for sony ericsson w595

erm pastikan jugak handler yg dah didownload tuh ade tempat  utk letak http dan socket sbb ada sstengah handler xde tempat untuk letak socket
pastu korang isi benda nie
pR0xy:141.0.11.253
port:80

http ://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:80

socket://
mms.celcom.net.my:0080//../
mini5beta.opera-mini.net:1080

proksi type : http
proksi
server:mms.celcom.net.my:0080//


ok sekarang macam mana dah boleh main internet free x
lau xjadi sila comment kat sini ok tpi pastikan dulu sume arahan telah dipatuhi




trik terbaru untuk guna internet free dengan opera mini celComAmirul HakimRating: 5


Amirul Hakim